Contact

La ora actuala, intalnirile noastre au loc in fiecare marti, de la 18:30, la sediul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC), Universitatea din Bucuresti (complexul “Leu”, Bd. Iuliu Maniu 1-3, etajul 6).

Clubul Ethos powered by Telekom este un club privat, iar accesul la sedinte este strict rezervat membrilor sau invitatilor. Daca iti doresti sa devii membru, te invitam pe grupul de Facebook al Clubului.

Cum poti deveni membru al Clubului Ethos

Important! Pe perioada verii, Clubul Ethos desfasoara un program special de pregatire, in limba engleza, pentru studentii, masteranzii sau doctoranzii care vor sa participe la urmatoarele editii ale campionatelor europene (EUDC) si mondiale (WUDC) de debate.

Pentru a deveni membru, trebuie sa completezi formularul de mai jos si sa te angajezi sa respecti Regulamentul Clubului.

Daca aplicatia ta va fi acceptata, te vom contacta si te vom invita la o prima sedinta de club, unde vei trece si printr-un training, care sa-ti permita sa intelegi activitatile specifice clubului. Ulterior, daca vei fi incantat de experienta alaturi de noi, iar sentimentul este reciproc, te vom invita sa devii membru cu drepturi depline. Comunicarea intre membri se realizeaza prin grupul de Facebook dedicat al Clubului.

Pentru informatii despre club, contactati:

Dragos Dehelean, instructor club

Email: dragos.dehelean@selenis.ro

Telefon: 0723575323


Parteneri

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti   Facultatea de Stiinte Politice, SNSPA Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA       Facultatea de Management, SNSPA        International Advertising Association Romania


Ce spun cei care ne cunosc despre noi

Daca timp de doua mii de ani arta retoricii a fost predata doar unor elite, astazi, debate-ul este accesibil tuturor, iar asta il face un instrument democratic indispensabil, pentru ca ii inarmeaza pe cat mai multi cu abilitatea de a explica si de a convinge. Din pacate, pe masura ce tehnologia se dezvolta, iar viata se muta pe Facebook, vedem ca oamenii nu mai stiu sa comunice, iar adresarea devine mai degraba un handicap in relatia cu ceilalti. De aceea, debate-ul ofera o tehnica necesara atat pentru disciplinarea propriei cariere, cat si pentru re-descoperirea unui mod eficient de a interactiona cu ceilalti. E momentul ca un astfel de “sport” sa devina popular in toate universitatile din Romania. E momentul sa devina trendy.

Cristian Pirvulescu, politolog, Decan Facultatea de Stiinte Politice, SNSPA

Vrei sa primesti articole despre retorica si tehnici de argumentare?

Iti garantam ca vei primi doar email-uri utile si nu-ti vom instraina datele!